Saa Holiday Glow

Ma koorib iga kahe päeva-õrnalt ja kiiresti, et ma ei ärrita nahka. Enamik naised arvavad puhastamine pikem ja raskem on parem, kuid sära pärineb tasakaalu. Talvel, massaaž nahka roosiõli-oliiviõli või vitamiin E õli on liiga raske enne kui sammu duši all, siis õrnalt määrige peale õli, mis toimib nagu kaitsekihi.

1980ndatel punastama vaata, kus see on lihtsalt riba värvi all põsesarnad ja templit. Ma tahan karjuda iga kord, kui ma näen, et! Ära värskendada templisse enam-tegelikult minna teises suunas. Segage värvi otse põsesarnad kasutades ringi insuldi pool oma harja. Põsepuna peaks lihtsalt suurendada terve jume, naha ja lisada väike masti.

Loo allkirja ilme ilma täiuslik kõik reeglid. Me kõik oleme kuulnud, et kui sul on suur huuled, siis ei peaks kandma punast huulepulka. Aga Scarlett Johansson, kes on imekaunis täis huuled, kannab punast huulepulka kogu aeg, ja tundub vapustav! See ei ole reegel nii palju kui see on oma isikupära. Kas te kannate punane huulepulk ja mugav, või kas te oleksite iseteadev ja tunda naeruväärne?

Vaata ennast armastusega. Kui sa vaatad peeglisse, ei hakka sisse, “ma vaatan nii väsinud, silmad on paistes, mu huuled on lõhenenud.” Olen võidelnud selle kogu mu elu, kuid nüüd olen andestav ja õrn. Kui ma otsida väsinud, ma visata huulepulga ärkama minu nägu. Siis ma ütlen mina, “Sa näed hea välja!

Mercier uus raamat, The New Beauty Secrets: Teie Ultimate Guide to Flawless Face, on raamatupoodides nüüd. Logige redbookmag / Mercier rohkem siseringi ilu saladusi ja nõuandeid.

Suurepärane! Seal on alati uusi näpunäiteid, mis võib muuta teie naha vaata parem.

Võta naha soovite meie isikliku naha hindaja.

Trikid panna oma parima nägu edasi.

Kas tegemist üks neist levinumad vead?

Kõik, mida pead teadma, gorgeous ripsmeid.

Kuidas pühkima geeli võib töötada magic oma meik.

Fakte kosmeetilised koostisained.

Trikid otsima punane vaip valmis.